Ochrana autorských práv Veškerý obsah na těchto stránkách, včetně fotografií, textů a propagačních materiálů, je chráněn autorským právem. Jakékoliv šíření, kopírování nebo použití obsahu bez předchozího písemného souhlasu je přísně zakázáno.

Multifunkční květináče - flowerboxy

Luxusní Novinka: Dřevěné Kalíšky jako Květináče a Flowerboxy pro Mnohonásobné Použití

s radostí Vám představujeme naši nejnovější luxusní novinku – dřevěné kalíšky ve formě květináčů a flowerboxů. Tyto jedinečné květináče jsou vyrobeny ze 100% čistého přírodního, nelepeného dřeva, které je od začátku až do konce ručně opracováno.

Unikátní vlastnosti dřevěných kalíšků

Naše dřevěné kalíšky nejsou jen běžné květináče. Jsou skutečným multifunkčním prvkem, který přináší přírodní krásu do každého prostoru. Každý kalíšek je pečlivě vyřezáván a ručně zpracováván, aby dosáhl nejvyšší kvality a estetického dojmu.

Ekologická Udržitelnost: Kalíšky jsou vyrobeny z obnovitelných zdrojů a díky jejich trvanlivosti a opakovanému použití přispívají k ochraně životního prostředí.

Personalizace na míru: Každý kalíšek může být doplněn gravírováním podle Vašich přání. Můžete si vybrat z nápisů jako „Miluji Tě“, „Děkuji“, „Všechno nejlepší“ nebo si nechat vygravírovat vlastní text, logo, fotku či cokoliv dalšího. To dělá z kalíšků perfektní volitelný dárek pro jakoukoliv příležitost.

Varianty Dřevěných Kalíšků

  1. Vnitřní průměr do 5 cm - 90 ml 
  2. Vnitřní průměr do 6 cm - 120 ml
  3. Vnitřní průměr do 7 cm - 170 ml 
  4. Vnitřní průměr do 8 cm - 220 ml 
  5. Vnitřní průměr do 9 cm - 320 ml 
  6. Vnitřní průměr do 10 cm - 420 ml 

Mísy na Osazování

Výška 10 cm / hloubka 10 cm 

  1. Vnější průměr 17-21 cm / vnitřní do 15 cm
  2. Vnější průměr 20-25 cm / vnitřní do 17-20 cm 
  3. Vnější průměr 25-29 cm / vnitřní do 22-25 cm

Mnohostranné Využití

Dřevěné kalíšky můžete využít v mnoha různých situacích a pro různé účely:

  • Květináče: Perfektní pro čerstvé i suché květiny. Díky přírodnímu materiálu kalíšky přidávají krásný rustikální dotek do každého interiéru. Mohou se také barevně přizpůsobit Vašim požadavkům
  • Dekorace pro bytové designéry: Ideální pro moderní i tradiční interiéry. Kalíšky se skvěle hodí na police, stoly, nebo jako centrální dekorace.
  • Firemní dárky: Personalizované kalíšky s gravírováním jsou skvělým dárkem pro zaměstnance, klienty nebo obchodní partnery.
  • Restaurace a hotely: Kalíšky mohou sloužit jako elegantní dekorace na stolech nebo recepci, přinášející přírodní krásu a unikátní styl.
  • Wellness a yoga centra: Vytvořte klidnou a harmonickou atmosféru s přírodními květináči, které se skvěle hodí do relaxačních prostor.
  • Zahradní centra a velkoobchody: Nabídněte svým zákazníkům něco opravdu jedinečného a ekologicky šetrného.

Perfektní dárek pro každou příležitost

Dřevěné kalíšky jsou skvělým dárkem pro všechny příležitosti – narozeniny, svátky, výročí, svatby nebo jen jako projev vděčnosti. S personalizovaným gravírováním získají kalíšky osobní dotek, který potěší každého obdarovaného.

Objednejte si své dřevěné kalíšky dnes

Neváhejte a objevte kouzlo našich dřevěných kalíšků. Nabízíme možnost objednávek na zakázku s vlastním gravírováním, abyste mohli vytvořit něco skutečně speciálního. Kontaktujte nás pro více informací nebo pro objednání vašich vlastních dřevěných květináčů.

Ceny zašleme na vyžádání přes e-mail nebo nám můžete napsat přes kontaktní formulář.

 info@drevenevyrobkyprovas.cz

Dřevěné kalíšky - kousek , který přináší přírodní krásu do Vašeho světa.

Zpět do obchodu