Ochrana autorských práv Veškerý obsah na těchto stránkách, včetně fotografií, textů a propagačních materiálů, je chráněn autorským právem. Jakékoliv šíření, kopírování nebo použití obsahu bez předchozího písemného souhlasu je přísně zakázáno.

Realizace kanceláře v Praze s přírodními materiály a doplňky

Letní sezóna přinesla nádhernou realizaci kanceláře v Praze, kde jsme vytvořili nejen funkční, ale i esteticky příjemný prostor s využitím přírodních materiálů. Klíčovým prvkem této instalace byla stěna (paraván) z přírodního světlého dřeva s tmavou podstavou, která ladila se stávajícím nábytkem. Tento designový paraván slouží nejen jako elegantní vizuální prvek, ale i jako praktické rozdělení prostoru.

Součástí realizace byly i nádherné květináče v imitaci kamene v pískové barvě, do kterých jsme umístili Ficus Benjamina o výšce přes 170 cm. Tento strom je známý pro svou schopnost zlepšovat kvalitu vzduchu a svou odolnost, což z něj činí perfektní volbu pro interiérové rostliny v kancelářích. Vytvořili jsme tři návrhy, přičemž finální design zahrnoval hladce opracované dřevo, lakované a pevně zakotvené do masivní základny. Na místě jsme ladili detaily jako hustotu paravánu a úpravy jednotlivých dřevěných prvků.

Zakázková výroba byla vždy naší vášní a rádi přinášíme originální dekorace z masivního dřeva do interiérů. Pokud máte zájem o návrh kancelářských prostor, wellness center, showroomů nebo obchodních místností, neváhejte nás kontaktovat. Designový nábytek a zakázkové doplňky vyrábíme na míru, aby vyhovovaly vašim specifickým potřebám a estetice vašeho prostoru.

Zpět do obchodu